شیفتگی در مورد تغییر باورها

باور در واقع همان ذهنیتی است که در تفکر ما و ضمیر ناخودآگاه ما وجود دارد.

از نشانه‌های خوب رهایی ذهن در این تکنیک از روش تغییر باورها می‌توان به خمیازه کشیدن، آه کشیدن، لرزیدن، احساساتی شدن، بادگلو زدن یا صدا دادن شکم اشاره کرد.

یعنی باور ها مسیر حرکت انسان ها رو تعیین میکنند. هر لحظه که باور هایمان تغییر کنند باز باید شاکر بود چراکه مجدد میتونیم به مسیر درست و صاف بازگردیم.

مطلب مرتبط: ارزش های زندگی چیست؟ تعریف، انواع و نحوه‌ی شناخت ارزش های خود

به این ترتیب با تغییر باورهای منفی و محدود کننده می توانید ذهن خود را در جهت دستیابی به اهداف تان هدایت کنید.

اکنون زمان تغییر باور محدودکننده و ثبت باور توان‌مندساز در ذهنتان است. برای این کار باوری را به ذهنتان وارد کنید که نقطه‌ی مقابل اعتقادی باشد که به‌تازگی آن را کنار گذاشته‌اید.

به احتمال زیاد، تا این مرحله بر باورهای محدودکننده‌ی خود غلبه کرده‌اید؛ بنابراین، از تست عضله‌ای استفاده کنید تا باورهای محدودکننده‌ی ناخودآگاه خود را شناسایی کنید. برای این منظور باور موردنظر را به شکل اصلی آن بیان کنید و ببینید که آیا بدنتان هنوز هم به چنین باوری واکنش نشان می‌دهد یا خیر؛ به این معنی که آیا هنوز هم به آن باور دارید یا چنین باوری دیگر در ذهنتان وجود ندارد.

در شیمی آلی اغلب پیوند بین دو اتم اکسیژن یا یک نیتروژن و اکسیژن مورد نظر است. تشکیل رادیکال آزاد یک واکنش گرماده است. همچنین اگرچه یون‌های رادیکال وجود دارند اما رادیکال‌ها به صورت خنثی وجود دارند. ممکن است رادیکال‌ها مانند تولید دیسموتاز توسط زنجیره انتقال الکترون به صورت تک الکترون، به صورت اکسیداسیون یا کاهش یک اتم یا مولکول تشکیل شوند. مطالعات اولیه شیمی آلی فلزی در مورد تترا الکیل توسط هانفلد و پانت در سال ۱۹۳۰فرایند شکافت یا هیدرولیتیک را تأیید کرد.

بدون این داستان (عدم تغییر باور غلط و پیامدهای آن) چه چیزی را از دست خواهم داد؟ نکته‌ی منفی آن چیست؟

یک باور منفی یا اشتباه میتواند باعث ایجاد چندین باور منفی و غلط شود، این قانون باور است.

به اندازه ای که احساست را خوب می کنی، اتفاقات خوب می‌شود. باورهای قدرتمند کننده جدید، زندگی‌ات را به شکل جدیدی رقم می زند.

اگر بخواهیم یک باور جدید و مثبت برای خودمان بسازیم و این باور با باور های منفی ما تناقض داشته باشد؛ انرژی زیادی از مغز ما صرف می شود، در نتیجه مغز تلاش میکند که ما را منصرف کند پس هیچگاه نا امید نشوید و به راهتان ادامه بدهید.

اغلب افراد گمان می کنند در نتیجه ی دریافت مستقیم اطلاعات از حواس پنج گانه عقاید و باورهایشان تغییر می کند اما در واقع ما اطلاعات دریافتی را بر منبع اساس باورهای خود حذف (به قسمت حذف، تعمیم و تحریف مراجعه شود ) و یا به گونه ای دیگر تعبیر می کنیم و فقط به اطلاعاتی توجه می کنیم که با باورهای فعلی مان منطبق بوده و در نتیجه از آن ها برای رسیدن به مقصود نهایی خود استفاده می کنیم. ما واقعیت های موجود در ذهن خود را زندگی می کنیم. 

توجه داشته‌باشید که اگر باور محدودکننده‌ای در ذهنتان از نسل‌های گذشته به جای مانده، بهتر است درباره‌ی این‌که فکر می‌کنید چنین باوری از کجا آمده، احساس خودتان نسبت به آن چیست و سایر جزئیاتی که خودبه‌خود به ذهنتان خطور می‌کنند، صحبت کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *